Андреа, Галена и Преслава посрещат Цветница в чужбина.


Андреа, Галена и Преслава посрещат Цветница в чужбина

Три от най-обичаните и популярни звезди на музикална компания "Пайнер" – Андреа, Галена и Преслава посрещат Цветница в чужбина. Певиците ще бъдат специални гости на няколко европейски държави, където с песните си ще поздравят българи и чужденци.
Андреа ще изнесе рецитал в две поредни вечери, в Швейцария и Германия, а с нея ще пее и Cvija, с който неотдавна представиха съвместен проект. Дуетът им "Обади ми се" бързо завладя класациите и със сигурност ще бъде очакван и от феновете им в двете държави. Андреа може да бъде определена за любимата звезда на меломаните там, защото няма месец, в който тя да не им гостува поне веднъж.
Галена, друга любимка на публиката в България и по света, също ще отправи музикален поздрав към празнуващите зад граница. След Лондон, сега на нейните хитове и обичани фолклорни мелодии ще се насладят жителите и гостите на Холандия.
В същия ден, но в Гърция, доброто настроение ще бъде гарантирано и от "Музикалния идол на 2012" – Преслава. Нейният концерт в столицата Атина ще бъде в първите часове на един от най-хубавите пролетни празници – Цветница.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Фики представя “Беше обич” на 30 април

Илия Атанасов вече го има в Интернет пространството и е разпостранен на всякъде ..