Кали и Сиана - една очаквано добра комбинация в "Ангел с дяволски очи"


Кали и Сиана - една очаквано добра комбинация в "Ангел с дяволски очи"

От няколко дни в ефира на телевизия "Планета" се излъчва най-новия видеоклип на Кали и Сиана. Той е към първата им дуетна песен "Ангел с дяволски очи", която певиците вече представиха на Годишните награди на "Планета".
Музикалният проект е по музика и аранжимент на Даниел Ганев, а текстът е дело на самата Сиана и текстописката Лиляна Димова. Видеоклипът бе заснет в един от най-старите и емблематични за столицата хотели, като в него се залага основно на имиджови кадри.
В основата му е залегнала нестандартна и интересна идея, заради която снимките също са реализирани и представени по необичаен начин. Това, което прави впечатление е, че в кадрите двете певици се допълват много добре, което е предпоставка за успеха на видеото.
В избора си на стайлинг Кали и Сиана залагат на изчистена, но изключително секси визия, която е изкушение за ценителите на красотата. Премиерата на видеото съвпадна със завръщането на Кали от екзотичната й ваканция, а Сиана пък се готви да отпътува зад граница.

Певицата ще бъде специален гост на почитателите на модерния фолк в Белгия, а партито с нейно участие ще бъде на 20 април в Брюксел.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Фики представя “Беше обич” на 30 април

Илия Атанасов вече го има в Интернет пространството и е разпостранен на всякъде ..