Юнона работи по две нови песни...


Юнона работи по две нови песни

Добавете надпис
Тази пролет Юнона е решила да бъде много продуктивна и изцяло отдадена на своите почитатели. След като представи нов видеоклип към песента "За кой се взе", изпълнителката вече подготвя и нови музикални проекти. Специално заwww.planeta.tv тя издаде, че е започнала работа по две парчета, за които се е доверила на доказани имена в поп-фолка.
Едната мелодия ще бъде създадена от композитора Йорданчо Василкоски – Оцко, а другата от Калин Димитров. Юнона разкрива, че песните ще бъдат с модерно звучене, в актуалните за сезона, който предстои, ритми. Певицата смята да предложи на меломаните нещо свежо, което да ги зареди с лятно настроение и да е подходящо за горещите партита.
ilia ivanov atanasov....
Преди това изпълнителката ще се превъплъти в ролята на гид в предаването "Това е България". Това, което Юнона издава в аванс е, че ще отведе зрителите до едно красиво българско градче, прославило се със своята история. Кое обаче е то и какви други изненади ни очакват засега остава тайна до премиерата на предаването в ефира на "Планета" съвсем скоро.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Фики представя “Беше обич” на 30 април

Илия Атанасов вече го има в Интернет пространството и е разпостранен на всякъде ..