Яница и Живко Микс тръгват на турне в Америка 18 април 2013

Яница и Живко Микс тръгват на турне в Америка

Яница и Живко Микс тръгват на турне в Америка

Яница и Живко Микс /© снимка: Софи Калева

Яница разкрива подробности за предстоящото си турне в Америка. Певицата спомена за предстоящата си визита в страната на неограничените възможности още при гостуването си в "Открит микрофон" на Signal.bg през март, а в новия брой на "Автограф" тя споделя, че ще бъде в компанията на своя колега и дуетен партньор Живко Микс, с когото подготвят четвърти съвместен проект специално за сънародниците ни там.
„Да посетя тази страна е една от моите мечти. Ходила съм в Южна Америка, но на екскурзия. Сега защо да не отида на турне? За мен ще бъде голямо предизвикателство да се срещна с почитателите ми, които са толкова далеч. Сигурна съм, че ще ми хареса.” - казва певицата пред "Планета".
Яница е категорична, че с песните, които ще включи в репертоара си, иска да пренесе българското зад Океана и очаква да види сънародници, които не са загубили българския си дух и се веселят от сърце.
Все още звездата на "Пайнер" не може да се ангажира с конкретна дата за заминаване. Тя очаква всеки момент да получи одобрение от посолството, но се надява до края на април вече да е на американска земя.
В момента изпълнителката подготвя и нова самостоятелна песен, но още няма да бърза с промотирането й.
„Напоследък през много кратък период се пускат нови песни, а това не е добре. Една песен трябва да си изживее живота няколко месеца. С това непрестанно предлагане на продукция, публиката няма насищане и иска постоянно нови песни. А така те не могат да се усетят и забележат” - обяснява тя.

1    коментар |    рейтинг: 1.67  |  Принтирай
fashion days

Коментари

Популярни публикации от този блог

Фики представя “Беше обич” на 30 април

Илия Атанасов вече го има в Интернет пространството и е разпостранен на всякъде ..