Пропускане към основното съдържание

Мария снима "Лошо правиш" на 9 април


Мария снима "Лошо правиш" на 9 април

На 9 април Мария ще заснеме видеоклип към най-новата песен в своя репертоар, "Лошо правиш", която записа в първите пролетни дни. Новият музикален проект отново е дело на румънския хитмейкър Кости Йонита и текстописката Тина Денчева.
Той е своеобразното продължение на линията, която звездата следва в последните си няколко песни - "Пази сърцето си" и "Мен избра". За "Лошо правиш" Мария разкри, че е изключително динамично парче, на границата между поп-фолка и R’n’B ритмите.
Видеоклипът певицата ще реализира с режисьорите Ивайло Спасов и Костадин Кръстев – Коко на терен в София. В него специално участие ще вземе едно от култовите имена на латино танците - Раул Торес и още двама танцьори от неговия екип.
Лентата ще залага на имиджови кадри, а Мария ще представи един изключително различен и много изненадващ стайлинг. Звездата на "Планета" ще заложи на 6 визии, издържани в най-актуалните за лятото на 2013 година модни тенденции.
Като цветова гама ще преобладават бяло и розово, комбинация между бяло и черно, моряшките шарки и денима. Гримьорът Кирил Чалъков и коафьорът Милена Димитрова - Фифи пък ще допълнят визията на Мария с много интересни решения по отношение на грима и прическите.
"Надяваме се, че ще направим нещо много различно и интересно, подарък за всички, които обичат нашата музика", сподели Мария, броени дни преди снимките на новия си видеоклип.
снимки: Костадин Кръстев - Коко
Всички права запазени © 2009 - 2012 Пайнер Mедиа ООД  | Реклама | Връзка с администратор
|

Коментари

Популярни публикации от този блог

Фики представя “Беше обич” на 30 април

Илия Атанасов вече го има в Интернет пространството и е разпостранен на всякъде ..