Пропускане към основното съдържание

Счупени неща" на Цветелина Янева - очаквайте скоро!


"Счупени неща" на Цветелина Янева - очаквайте скоро!


През април Цветелина Янева ще изненада своите почитатели с дългоочаквания си нов видеоклип към песента "Счупени неща". Парчето, включено в албума "Мога пак", от първо слушане допадна на меломаните и много бързо се открои като бъдещ хит.
Със сигурност успехът му ще бъде подплатен и с атрактивно видео, с каквито сме свикнали да свързваме проектите на певицата. Доказателство за това са и първите представени от изпълнителката фотоси, които определено приковаха вниманието на феновете.
Звездата на телевизия "Планета" и екипът й избраха за снимачна площадка на лентата студио UFO, в с. Долна Малина край София. Това, което те издават в аванс, преди премиерата на "Счупени неща" е, че ни очаква мини филм, в който ще видим Цвети като екшън героиня. Нетипичната роля, в която тя се превъплъщава още повече буди интереса, защото досега певицата залагаше на по-нежна и кукленска визия.
След видеото на "Счупени неща", Цветелина Янева ще реализира още един нов клип – на песента "В твоя стил". До премиерата на първия проект зрителите могат да се насладят на другите, представени до момента с клипове и лайв-версии парчета от албума "Мога пак".
Всички права запазени © 2009 - 2012 Пайнер Mедиа ООД  | Реклама | Връзка с администратор
|

Коментари

Популярни публикации от този блог

Фики представя “Беше обич” на 30 април

Илия Атанасов вече го има в Интернет пространството и е разпостранен на всякъде ..