Пропускане към основното съдържание

Парти-изненада за рождения ден на Пламена.


Парти-изненада за рождения ден на Пламена

На 28 март своя рожден ден отпразнува една от младите звезди на "Пайнер", Пламена. Певицата призна, че празникът й е протекъл по начин, който съвсем не е очаквала - бил е организиран като парти-изненада от приятелите й без тя да знае.
Пламена имала план да празнува вкъщи в тесен семеен кръг и после с приятели да отидат в някой клуб, но гостите й един по един започнали да й се обаждат, че няма да присъстват на празника. Тя била много разочарована и с много увещания няколко приятели все пак успели да я убедят да отидат в столичен поп-фолк пиано бар.
Оказало се, че всички, които й се обадили, че няма да присъстват, в крайна сметка били там с шапчици и конфети, пеейки "Happy Birthday". Всичко било подготвено и измислено, а тя била толкова изненадана, че не могла да сдържи сълзите си от радост и приятните емоции, които бушували в нея.
Целият й ден бил уникално емоционален - първо разочарование от това, че гостите "няма да дойдат", и след това истинска изненада и щастие, че в крайна сметка всички, които обича и я обичат са я уважили и присъствали на партито.
Всички права запазени © 2009 - 2012 Пайнер Mедиа ООД  | Реклама | Връзка с администратор
|

Коментари

Популярни публикации от този блог

Фики представя “Беше обич” на 30 април

Илия Атанасов вече го има в Интернет пространството и е разпостранен на всякъде ..