Борис Дали 2013" - вече на музикалния пазар!


Борис Дали 2013" - вече на музикалния пазар!

Новият албум на Борис Дали вече е факт и може да бъде намерен на музикалния пазар в цялата страна, за радост на всички негови почитатели, които с нетърпение очакваха това да се случи. Албумът е представен в два варианта - на CD и специално "Deluxe" издание – CD и DVD. В CD-то присъстват 18 песни, сред които са едни от най-обичаните хитове на изпълнителя, представени през последните няколко години - "Обърка пътя", "Drink & Drive", "Секси парче", "Помощ от приятел", "Дай ми", "Научи ли се", "Няма време" и "Сделка с тъгата".
Двата дуета на певеца с Преслава - "Бързо ли говоря" и "Правено е с друг", както и песента му "Едно" с Андреа също намират място в албума. В него са включени още триото с Галена и Преслава – "Бутилка" и това с Илиян и Константин – "Палатка".
В албума попадат още новите песни "В ръцете", "Не е късно" и Попитай сърцето си". Песента, която Борис Дали представи на Годишните награди на "Планета", "Интересът", също е част от проекта, а съвсем скоро ще я видим и с видеоклип.
Борис Дали бе обещал да зарадва и почитателите на фолклора с нещо, а мелодията на която е заложил е "Младо момче". DVD дискът от "Deluxe" изданието пък включва всички песни от албума "Борис Дали 2013", които имат видеоклипове.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Фики представя “Беше обич” на 30 април

Илия Атанасов вече го има в Интернет пространството и е разпостранен на всякъде ..