Пайнер Хит Сезони - Пролет 2013" - от следващата седмица на музикалния пазар!

 Пролет 2013" ще бъде на музикалния пазар. Новото музикално предложение вОт следващата седмица традиционната сборна компилация "Пайнер Хит Сезони –ключва 16 композиции на едни от най-обичаните изпълнители на телевизия "Планета". Сред песните, включени в албума са "Виждам те" на Константин, "По моята кожа" на Преслава, "Тук до мен" на Андреа и "Шампион" на Малина.
"Виж ме сега" на Анелия, "Ти го можеш" на Даяна и "Белег на съдбата" на Теди Александрова също са сред песните, намерили място в компилацията. В "Пайнер Хит Сезони – Пролет 2013" ще откриете и най-новите предложения на Ани Хоанг - "Виетнамчето" и на Райна – "Много се лъжеш".
Много пролетно настроение ви очаква и с песните "Бау-мяу" на Илиян и "Кукла" на Емилия. Борис Дали и Мария също вземат участие в компилацията с най-новите песни в своя репертоар – съответно "Интересът" и "Мен избра". В "Пайнер Хит Сезони – Пролет 2013" ще откриете и "Бутилка", на триото Галена, Преслава и Борис Дали, и дуетната песен на Кали и Сиана - "Ангел с дяволски очи".

Коментари

Популярни публикации от този блог

Фики представя “Беше обич” на 30 април

Илия Атанасов вече го има в Интернет пространството и е разпостранен на всякъде ..