ВИЖ ексклузивни снимки от сватбата на Еманула.



ВИЖ ексклузивни снимки от сватбата на Еманула
ВИЖ ексклузивни снимки от сватбата на Еманула

Никола и Емануела /© снимка: Ара Мюзик

Снимки от сватбата на Емануела и Никола
След като на два пъти се размина с така желаната сватба Емануела чу заветното "Да" от любимия си Никола в Базата на "Къртицата".
Всъщност Емануела и съпругът ѝ Никола са официално семейство още от 3-ти януари тази година, когато сключиха тайно граждански брак. Певицата реши да направи така желаното сватбено тържество не къде да е, а в студиото на телевизионното риалити.
Екипът на шоуто сбъдна мечтата на фолк певицата да бъде истинска булка с пищна церемония и приказна бяла рокля. Точно в 14:00 часа на 14 април Емануела иНикола се венчаха пред очите на цяла България, като по този начин засвидетелстваха своята безгранична любов един към друг. Певицата избра Иван иАндрей за свои кумове, Жени Калканджиева за кума, а ролята на шаферките бе отредена на всички жени в "Къртицата".

Приготовленията за пищното сватбено тържество продължиха през целия ден в неделя. Още в девет часа сутринта всички Заселници в Базата бяха будни и с голям ентусиазъм започнаха да се стягат за голямото събитие, в което всеки имаше своята роля. Докато жените се отдаваха на разкрасителни ритуали и романтични спомени, за мъжете беше организиран ергенски обяд.
В 13:30 всички Заселници бяха готови и чакаха с нетърпение появата на булката и младоженеца. През това време в Базата с огромни букети пристигнаха колегите наЕмануела от Ара Мюзик - Джина СтоеваИвенаДжорданРуминаDJ Дамян иВаня.

Точно в 14:00 Емануела се появи, преобразена като истинска принцеса във великолепна бяла рокля, обсипана с камъни Сваровски, дело на дизайнеркатаСофия Борисова. Една от най-големите звезди на родния шоубизнес прикова погледите на всички присъстващи, а съпругът ѝ Никола се отличи с бял костюм.

Какво се случи след това и кой хвана сватбения букет, ще разберете в понеделник вечер от 20:00 часа в "Къртицата" по TV7.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Фики представя “Беше обич” на 30 април

Илия Атанасов вече го има в Интернет пространството и е разпостранен на всякъде ..