Галена: "Щастлива съм, че успях да дам на "Пак ли" времето, което заслужаваше"


Галена: "Щастлива съм, че успях да дам на "Пак ли" времето, което заслужаваше"

Феновете на Галена вече са нетърпеливи да чуят и видят нещо ново от своята любимка, а както тя наскоро сподели, това ще се случи скоро. В интервю за "Звездно" от Лондон изпълнителката разкри, че е много щастлива, че е успяла да задържи новите си проекти след силната песен "Пак ли". По думите й това парче си е заслужавало времето, което му е дала, за да покаже целия си потенциал и да се развие във времето.
Галена е откровена, че многобройните й участия я стимулират да прави нови песни, които е нетърпелива да сподели с феновете. Преди да ни представи поп-фолк проект обаче, звездата на "Планета" ще ни изненада с две красиви фолклорни мелодии. Едната от тях е самостоятелна, а другата е дует с Борис Дали, чиито премиери ще видим в пролетната фолклорна програма "Празник в Приказките".
Това ще се случи в почивните дни, за които Галена разкри, че ще посрещне със своите близки. "За Великден имаме традиция да се събираме заедно със семейството и да бъдем няколко дни заедно, да не работя", споделя още Галена в "Звездно". Професионални ангажименти на Галин в чужбина обаче възпрепятстват тези планове и затова Галена и Стефан ще бъдат с нейните родители и близки. На Гергьовден освен нея имен ден празнува и нейния брат Генчо, така че ги очаква едно голямо и емоционално семейно празненство.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Фики представя “Беше обич” на 30 април

Илия Атанасов вече го има в Интернет пространството и е разпостранен на всякъде ..