Пепа: Правя песни за удоволствие, не пея за слава!


Пепа: Правя песни за удоволствие, не пея за слава

Пепа: Правя песни за удоволствие, не пея за слава


Пепа Петрова от години прави музика за удоволствие и затова не се надпреварва с колежките си да пуска песни всеки месец. Тя стои настрани и от манията по естетичните подобрения, която според нея е обзела много момичета.
В последно време фолк изпълнителката не е сред най-активните в жанра, има страничен бизнес, на който посвещава много от времето си, но продължава да ходи по участия, макар кризата да се е отразила на бранша.
"Имам две готови нови песни, но чакам хубаво време, за да снимам клип. Едната е лятна, с испански мотиви, казва се "Mi amore" и в припева се пее малко на испански. Има песни, аз не бързам, достатъчно колежките бълват песен след песен. Аз правя песни за удоволствие вече от много години, не пея за слава, така че ги правя, когато имам възможност" - споделя Пепа пред BLife.
Според нея няма значение по колко песни правиш на година, защото кризата се усеща в цялата страна. Затова останалите, които се опитват редовно да представят нови проекти, само хвърлят излишни пари. Освен това професията й от много години била в преразход, в това число и за естетични подобрения.
"Много прекаляват и може би вината не е в малките наивни момичета, на които още са им лакоми очите, а в естетите, които правят тези неща. Първо моралът и възпитанието вкъщи и после пластичните хирурзи, които и за 200 и за 500 кубика пак ще ти вземат пари. Не мога да си обясня защо не им дават съвети на тези момичета" - коментира певицата.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Фики представя “Беше обич” на 30 април

Илия Атанасов вече го има в Интернет пространството и е разпостранен на всякъде ..