Преслава се докосна до “Рая на Земята”

Преслава се докосна до “Рая на Земята”

Преслава се докосна до “Рая на Земята” Преслава определено е една от най-пътуващите певици на музикална компания “Пайнер”, желан гост за българите по всички континенти. Успешната й музикална кариера допринася тя да се докосне до различни кътчета по света и да опознае различни култури.

И въпреки, че певицата рядко си позволява да почива и отсъства от сцената, този март тя реши да си подари екзотична ваканция. Дестинацията, която звездата на телевизия “Планета” избра са Малдивите, място определяно като “Рая на Земята”.

От снимките, които Преслава сподели в социалната мрежа личи, че почивката й е била наистина пълноценна и незабравима. Усмивката грее на лицето й, а самата тя видимо се радва на спокойствието и красотата на белите плажове и тюркоазено сините лагуни.

Свежа и напълно естествена, Преслава е доказателство, че природата може да те зареди с нова енергия и позитивно настроение. Вдъхновена от тези приказни гледки и моменти, хитовата изпълнителка отново се посвети на своите почитатели, както в България, така и в Европа.

Още този уикенд Преслава отново е на път, но този път към Белгия, където в Гент й престои Пролетен концерт за всички наши сънародници.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Фики представя “Беше обич” на 30 април

Илия Атанасов вече го има в Интернет пространството и е разпостранен на всякъде ..