Димана покани Сиана за главната роля в “Да й вдигна ли”

Димана покани Сиана за главната роля в “Да й вдигна ли”


Димана покани Сиана за главната роля в “Да й вдигна ли”
Тези дни Димана застана пред обектива на камерата, за да реализира видеоклипа на най-новата песен в своя репертоар. Нейното заглавие е “Да й вдигна ли”, по музика и аранжимент на Оцко, с когото певицата работи за първи път, а автор на текста е Мариета Ангелова. Димана залага много на този проект и вярва, че ще изненада почитателите си с него, защото е по-различен от всичко, което е представяла досега.
Със сигурност не само песента, а и видеоклипът ще предизвика интерес, защото и режисьорът Йордан Петков е вложил много творчески заряд. Лентата е реализирана в студио в София, а историята е разказана основно чрез детайли, символи и метафорични препратки. Зрителите ще бъдат заинтригувани от двете главни героини в клипа – Димана и нейната колежка и приятелка Сиана, която този път ще видим не като певица, а като актриса. В лентата двете звезди на “Планета” водят своеобразна битка за сърцето на любимия мъж, но какъв е изхода от нея, ще разберем скоро.
Димана разкрива, че е поканила Сиана да участва във видеото, заради артистичността, която изпълнителката на “Следвай ме” разкрива в последните си проекти. Сиана пък с удоволствие е приела това ново предизвикателство за нея и влага цялата си енергия, за да представи ролята си по най-добрия начин. Всички ние пък очакваме с нетърпение премиерата на “Да й вдигна ли”, за да разберем с какво още ще ни изненадат двете певици.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Фики представя “Беше обич” на 30 април

Илия Атанасов вече го има в Интернет пространството и е разпостранен на всякъде ..