Надя Казакова посреща пролетта с нов видеоклип




Надя Казакова посреща пролетта с нов видеоклип

Надя Казакова посреща пролетта с нов видеоклип Надя Казакова посреща пролетта с няколко нови музикални проекта, един от които е видеоклип на най-новата й песен. Мелодията е на хитмейкъра Йорданчо Василкоски – Оцко, а видеото ще бъде заснето тези дни в Пловдив. Галещото слънце и приятните пролетни дни внасят много емоция в живота на певицата и я карат да се чувства прекрасно.

Може би затова тя е творчески окрилена и усилено работи над музикални проекти, с които ще изненада феновете през следващите месеци. Тези дни певицата е избрала да бъде по-често гост на комплекс “Приказките” край Харманли, където успешно съчетава времето за релакс с миговете на творческо вдъхновение. Освен с песента по музика на Оцко, изпълнителката е готова и с две песни, с по-шлагерно звучене, на композитора Красимир Христов.

“Едната песен ще бъде дует с млад изпълнител, който за първи път ще се появи по телевизия “Планета”, разкрива тайната Надя Казакова.
Но поп-фолка не е единствения жанр, към който е отправила взор младата певица, защото носи народната песен в сърцето си.
“За предстоящата пролетна фолклорна програма ще зарадвам зрителите и с една от вечните български песни”, казва Надя Казакова.
Ние допълваме, че изненадата може да бъде и двойна, ако изпълнителката реши да запише в студиото на “Пайнер” и още една своя любима народна песен.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Фики представя “Беше обич” на 30 април

Илия Атанасов вече го има в Интернет пространството и е разпостранен на всякъде ..