Нелина е гост за годишнината на “Планета Фолк”

Нелина е гост за годишнината на “Планета Фолк”


Нелина е гост за годишнината на “Планета Фолк”
На 15 март, точно в 12.30 часа, телевизия “Планета Фолк” отбелязва 7 години от своя старт. Тази събота от 8.00 часа, 7 години по-късно, в ефира на “Планета HD” се завръща предаването за традиции и фолклор “Бащино огнище”. То най-пълно и всеобхватно олицетворява девиза на фолклорната медия – “Поздрав от България”.
В новия брой на “Бащино огнище” Нелина отваря вратите на своя дом за зрителите на трите телевизии с марката “Планета”. Певицата стана носител на статуетката “Фолклорен изпълнител на 2013”, което я прави много щастлива и я мотивира да продължава да записва  народна музика. През тази година Нелина ще издаде своя 4-ти фолклорен албум, за който е събрала автентични народни песни, които за жалост не са много популярни. Със своя глас, родената в Русе певица, се надява да им вдъхне нов живот и да ги направи любими на младите почитатели на българските ритми.
Освен музиката, живописта е новата страст в живота на Нелина. Затова и в дома си тя вече е подредила картини, както на български художници, така и на чуждестранни майстори на четката. Пейзажите й създават усещане за повече красота и уют, а за избора на някои от платната Нелина се е доверила на своя пораснал син Криско.
Напълно в унисон на усещането за празник и годишнина, Нелина показва на зрителите и своята “Стена на славата”, в която е подредила 19 музикални награди - признание и оценка на нейния талант.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Фики представя “Беше обич” на 30 април

Илия Атанасов вече го има в Интернет пространството и е разпостранен на всякъде ..