Андреа: Моето щастие е там, където е моето сърце, където е музиката

Андреа: Моето щастие е там, където е моето сърце, където е музиката


Андреа: Моето щастие е там, където е моето сърце, където е музиката
“Моето щастие винаги е било там, където е моето сърце, там където е музиката”
това признание прави Андреа в новия брой на “Звездно”. Тя е повече от откровена, че за нея е много важно да бъде щастлива с това, което прави, а именно – да бъде изпълнител и певица.
Това звездата определено е доказала и през годините - с неуморния си труд, продуктивност и качествени хитове. Андреа прави впечатление не само с музикалните си проекти, но и със своя безупречен вкус и усет за стил. Неслучайно тя бе удостоена и с награда за “Най-добре облечена поп фолк знаменитост на Годишния Бал на топ-моделите, организиран от лорд Евгени Минчев.
“За мен модата е стил и вкус”
не крие Андреа и отхвърля твърдението на много хора, че вкусът е свързан с финансовите възможности. Защо изпълнителката избра по-строг стил на обличане за появата си на Годишните награди на “Планета” ТВ, също ще научите в “Звездно”. Ще разберете и оценката, която дава Евгени Минчев за представянето на звездите по време на церемонията на 25 февруари. Кои са модните гафове и кой е бил най-стилен на сцената – тези отговори ще научите тази вечер в предаването, в което тайни няма.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Фики представя “Беше обич” на 30 април

Илия Атанасов вече го има в Интернет пространството и е разпостранен на всякъде ..