Дубай – една вече сбъдната мечта за Райна

Дубай – една вече сбъдната мечта за Райна


Дубай – една вече сбъдната мечта за Райна
Райна неведнъж е споделяла, че обожава да пътува по света и е вярна на максимата, че “Човекът е човек, когато е на път”. Певицата не спира да доказва това, а последното пътешествие, което си подари и е една сбъдната мечта за нея е до далечен Дубай.

В компанията на своята приятелка Велина Узунова, звездата на “Планета” се отдаде на 11-дневна туристическа “авантюра” сред красотата на емирството. Много са местата, които изпълнителката посети и ще останат задълго в сърцето й, а сред тях разбира се е най-високата сграда в света - Бурж Халифа.

Райна не пропусна да види и друга спираща дъха атракция – пеещите фонтани на Дубай, които са феерия от водни струи, звук и светлина. Благодарение на свои близки певицата успя да се докосне и до вътрешната част и 7-звездния лукс на Бурж ал Араб и хотел Атлантис.

Райна посети плажа Джумейра и “Дубай мол”, но остана истински впечатлена от сафарито в пустинята, за което отдавна бе мечтала.

Незабравими емоции за изпълнителката предизвика и нощния живот на Дубай, където тя потанцува на воля в няколко салса клуба.

Райна не е забравила и за своите почитатели в България, с които се срещна веднага след завръщането си от Дубай.

Певицата вече работи по нов музикален проект, за който отново се е доверила на Оцко, автор на актуалния й хит в момента “Ако е – да е”.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Фики представя “Беше обич” на 30 април

Илия Атанасов вече го има в Интернет пространството и е разпостранен на всякъде ..