Райна и Константин - отново заедно в Лондон


Райна и Константин - отново заедно в Лондон

Най-българският празник, Деня на светите братя Кирил и Методий, е празник и на вестника на българите по света – "Будилникъ". Единадесетият рожден ден на вестника в Лондон ще бъде отбелязан с един нетипичен концерт. Райна и Константин отново ще излязат заедно на сцената, за да поздравят всички българи във Великобритания с празника.
Райна обещава да ги зарадва не само с новите си поп-фолк хитове, но и с много обичани народни песни, които тя прекрасно изпълнява. Константин също е подготвил интересен репертоар, с който ще възпламени емоциите сред гостите. Двамата няма да пропуснат да представят отново и своите дуети, с които години наред печелиха фенове по света.
Това е вторият съвместен концерт на Райна и Константин в Лондон, с който ще зарадват всички, изкушени от българските ритми. През април 2007 година, в разцвета на славата си като дует, те отново гостуваха там и оставиха траен спомен в сърцата на феновете. На 25 май Райна и Константин ще поздравят отново сънародниците ни в английската столица за празника на духовността.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Фики представя “Беше обич” на 30 април

Илия Атанасов вече го има в Интернет пространството и е разпостранен на всякъде ..