Избери ПОПФОЛК ХИТ на седмицата


Избери ПОПФОЛК ХИТ на седмицата

Избери ПОПФОЛК ХИТ на седмицата
Предложенията за ПОПФОЛК ХИТ на седмицата за 4 май 2013 година.
Цветелина Янева - Счупени неща
Глория - Убиваш на място
Джена - Истината
Лияна - Боли ме
Крум - Отровна
Даяна - Ти го можеш
Наско Терзиев - Давай в 3
Бони - Face control
Джина Стоева - Писано ни е
Кали и Сиана - Ангел с дяволски очи
За да бъде зачетено гласуването ви в класацията "Попфолк хит", е нужно да изберете 3 от посочените 10 предложения, които според вас трябва да са на първо, второ и трето място. Вашите предпочитания напишете в коментарите под новината. Гласува се най-късно до 12:00 часа на 4 май.

ПОПФОЛК ХИТ - РЕГЛАМЕНТ:
ГЛАСУВА СЕ ЗА 3 ОТ ПРЕДЛОЖЕНИТЕ ПЕСНИ. За всяко първо място посочената песен получава по 3 точки, за второ по 2 точки и за трето място по 1 точка. Финалният резултат от точки се получава по следния начин: общият брой точки от първите места се умножава по сбора от точки на вторите и третите места.
(Ако дадена песен не е получила нито едно първо място в класацията, то следва, че точките за първо място не се умножават, а се използва само сборът от точките на вторите и третите места.)
На всеки 3 месеца се провежда класация между песните, които са спечелили. От тях 3 продължават в Годишната класация, която ще определи хит на годината.
Всеки победител в седмичната класация продължава в Тримесечна класация. Песните на последните две места отпадат от класацията.
* Една песен може да се задържи максимум 8 седмици в класацията /2 месеца/!

Коментари

Популярни публикации от този блог

Фики представя “Беше обич” на 30 април

Илия Атанасов вече го има в Интернет пространството и е разпостранен на всякъде ..