Пропускане към основното съдържание

Ивана празнува рожден ден в Бургас

Януари с право може да бъде наречен “месецът на Ивана”, защото в началото на годината Мегазвездата на “Планета” има два лични празника. Своя имен ден, на 7 януари, певицата отпразнува в Сливен, със стотици фенове, шампанско и много хитове. С огромни букети от пъстри цветя почитателите на певицата засвидетелстваха своята обич към нея и нейните песни.
ivannaa.jpg
Ивана се раздаде докрай и не пропусна да поздрави с предпочитана песен всеки от гостите в клуба. На 31 януари, когато ще отпразнува своя рожден ден, певицата ще гостува в града, който много обича – Бургас. Там тя ще празнува с много приятели, а дните преди своя личен ден, тя ще посвети на своите родители в Айтос.
385181_276237589086884_223168207727156_763804_1392931154_n.jpg
За рождения си ден Ивана си пожелава здраве, защото това е най-важното в живота, а има ли здраве, има и всичко останало. 2012 година е особено отговорна и за нейната дъщеря Теодора, защото тя е абитуриентка и я очакват кандидат-студентски изпити. Ивана не се налага в избора на специалност и е оставила Теодора сама да избере пътя, по който да върви в живота.

“От мен питието” - скоро в ефира на “Планета HD”!

Съвсем скоро Преслава ще зарадва многобройните си почитатели с видеоклип към песента “От мен питието”. Мелодията, включена в новия албум на певицата “Как ти стои”, бързо се открои като един от предстоящите й нови хитове. Песента  е по музика на гръцки композитор и текст на Тина Денчева, с която Преслава работи за първи път.
_mg_7pressl816.jpg
По думите на звездата “От мен питието” се е наложила много бързо и без да има видеоклип, но тя е решила да уважи желанието на своите почитатели и да им направи подарък, заснемайки видео на новата песен.  Изпълнителката се е съобразила и с много от идеите, които феновете са предложили за реализацията на видеото. Клипът е имиджов, заснет е в студио в София и в него Преслава продължава секси линията, на която залага в последните си проекти.
_mg_8pressl342.jpg
За прическите си тя отново се довери на коафьорката Екатерина Делева, за грима на Кирил Чалъков, а за повечето от визиите - на Иван Радлов, чието дело е и бюстието от обложката на албума “Как ти стои”. Интерес във видеоклипа предизвикват и част от декорите - огромна черна чаша, която видяхме на сцената по време на промоцията на новия албум на певицата, както и уникална водна конструкция, под формата на водопад, строена цял ден.

Борис Дали в очакване на 30-тия си юбилей

Много продуктивна се очертава 2012 г. за един от най-харесваните изпълнители на музикална компания “Пайнер” – Борис Дали. Още в първите дни на януари певецът изненада меломаните с нов видеоклип към песента “Дай ми”, който се радва на много ласкави оценки. Песента бързо се настани в сърцата на феновете и е често желана за поздрави в хитовите дискотеки в цялата страна. Борис Дали не спира да работи и по нови проекти, с които да атакува класациите и сърцата на почитателите на модерния фолк.
boris_i4w1655.jpg
В интервю за “Звездно” изпълнителят разкрива, че след успеха на дуета с Андреа – “Едно” и на “Дай ми” ще ни изненада и с нова баладична песен. Лятото пък е сезонът на горещите плажни фиести и за тогава певецът подготвя отново по-динамична и гореща мелодия. Има още едно важно събитие за Борис Дали, но този път в личен план и това е неговият рожден ден. Изпълнителят е роден под зодиакалния знак Овен, а на 24 март тази година ще отбележи 30-годишен юбилей. С какво чувство Борис Дали очаква празника, какво си пожелава и какво още му предстои в професионален план, гледайте в “Звездно”.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Фики представя “Беше обич” на 30 април

Илия Атанасов вече го има в Интернет пространството и е разпостранен на всякъде ..