ДИЛМА РУСЕВ ПОЗДРАВИ ТВ ЕКИП НА "ПЛАНЕТА"
Първото официално посещение на бразилски президент у нас безспорно е едно от най-значимите събития в международен аспект за България. Телевизия "Планета" по традиция отразява важните за страната ни форуми, затова и по време на официалното посрещане на Дилма Русев в София, пред Паметника на Незнайния войн, на площад "Св. Александър Невски", бе и телевизионния екип на музикалната медия.
В суматохата около церемонията отговорният оператор на "Планета" ТВ Радослав Георгиев попадна сред екипа на бразилската телевизия, придружаващ своя президент и така получи шанса лично да бъде поздравен от една от най-влиятелните жени в света. Дилма Русев, в чиито вени тече и българска кръв, приветства екипа на "Планета" и пожела успех на медията. Подробен репортаж от събитието зрителите на "Планета", "Планета Фолк" и "Планета HD" ще видят още тази седмица в предаването за традиции и обичаи "Бащино огнище".
На 4 декември 2011 г. телевизия "Планета" навършва 10 години от своя старт. Без притеснение може да кажем, че днес "Планета" е най-гледаната българска телевизия по света, защото програмата й може да бъде видяна на 5 континента - Европа, Азия, Африка, Северна Америка и Австралия. Българите по света предпочитат музикалния канал и не пропускат да празнуват с него.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Фики представя “Беше обич” на 30 април

Илия Атанасов вече го има в Интернет пространството и е разпостранен на всякъде ..