Андреа убедена: Певица провокирала публикацията срещу родителите й

Андреа убедена: Певица провокирала публикацията срещу родителите й

Андреа /© снимка: сп. "Жената днес"


Андреа смята, че зад негативните публикации за родителите й, тиражирани в жълто издание, стои нейна колежка.
В "Съпругите" на "Станция Нова" изпълнителката на "Лоша" не пожела да разкрие името на певицата, която подозира, че е инициатор за статията. Андреа обаче изрази категорично мнение, че атаката е насочена срещу нея, посредством неверни писания за родителите й.
"Има една медия, която постоянно пише срещу мен, има причини явно да го прави. Аз мога да кажа, че съм горда с родителите си. Това са достойни хора и си плащат данъците редовно. Явно това беше целта - като засегнат моите близки, да стигне до мен този скандал. Наистина беше много неприятно, защото моите родители не са виновни с нищо и не мисля, че по някакъв начин това трябваше да се случва" - сподели изпълнителката.
Според Андреа, със сигурност пръст в този скандал има нейна колежка от попфолка. "Смятам, че нашият бранш не бива да сме толкова крайни за едната конкуренция. Всеки е наясно как стоят нещата! Не искам да хвърлям директните обвинения, защото към мен директно обвинение не е имало, затова няма да съм аз тази, която ще го направи. Истината е че майка ми и баща ми не са измамници" - заяви тя.
Припомняме, че наскоро след като седмичен жълт вестник излезе с публикация срещу майка й и баща й, че са измамници, фолк певицата отговори на обвиненията с коментар във Facebook: "Сега, като оплю родителите ми, по велика ли се почувства?…"

32    коментара  |    рейтинг: 3.80  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
#32   ....иван....  |  30 January.2012 / 01:38

Андреа ти си едно прекрасно създание.Продължавай все така.Много хитове и все така хубави клипове.Не обръщай внимание на хорското мнение,то в повечето случай не си заслужава.

#31   GO  |  30 January.2012 / 00:04

Debelana Qneva e, tq izpolzva vestnika na onovo kiufte, gadjeto si i ot tam tirajira vsqkakvi laji i gnusotii za kolejkite si.. kogato nqmash nikakvi sobstveni ka4estva i talanti, pribqgva6 do nai dolnite metodi za da srine6 vraga si.. po nadutata i mucuna si li4i 4e ne e dobar 4ovek.. Adndrea izglejda i se darji mn istinski, bravo Andi, nqma ve4e da im mal4i, dajq mislq 4e trqbva da kaje6 4e Cura e dolnata intrigantka, za da se razbere kak e vsa6tnost..

#30   Dani  |  29 January.2012 / 23:57

PRESLAVA E NQMA KOI DRUG TQ E GOLQMA INTRIGANTKA

A MOJE I MARIQ DA E ILI ANELIQ

#29   silvija  |  29 January.2012 / 23:16

bravo za komentara na desi slav 18 , taka ee ,dosta gledagme takvi pevici , Kto Andrea, Galena, Cveti, koi iskaat s pari da imaat slava,,,

#28   Krissy_S  |  29 January.2012 / 22:17

И аз съм на мнение , че не Цветелина е виновната за въпросната статия. Помислете малко , ако Цвети бе виновната , то защо тогава присъства в категорията " Най - стилна звезда" на наградите на сайта на Андреа - paparazzi.bg ?

#27   Aneliq  |  29 January.2012 / 21:25

Не знам какво толкова се вживявате. И Андреа,и Цвети Янева са еднакви,и на двете като говорят нищо не им се разбира и двете са тъпи.И на двете някой им помага да правят клипове и хубави песни.Така,че аз не виждам коя от двете е по-добра и с какво.Може би Цветелина,защото не се разсъблича или пък Андреа с това,че е известна и извън България.

#26   ДОБРИЧКА  |  29 January.2012 / 21:22

А ЗАЩО ДА НЕ Е КАМЕЛИЯ...?
ПОМНИТЕ ЛИ,ЧЕ ДВЕТЕ ИМАХА РАЗНОГЛАСИЯ ПРЕДИ ВРЕМЕ И НЕ СЕ ПОНАСЯТ ОЩЕ ОТ ТОГАВА? В ПЪРВИЯ КОМЕНТАР СЕ КАЗВА ЧЕ ВЪПРОСНАТА ПЕВИЦА Е ЦВЕТЕЛИНА ЯНЕВА И...КРАААЙЙЙ - ВСИЧКИ СЛЕД ТОВА ЛАПВАТ ВЪДИЦАТА И ПОВТАРЯТ НЕЙНОТО ИМЕ...КАТО НЕПОЧЕСАНА КРАСТА СА ВИ ЕЗИЦИТЕ...СРАМОТА

#25   Iliyana Panayotova  |  29 January.2012 / 20:05

Cvetelina IMA SILIKON...informirai se vmesto da govori6 kolkoto da mine nomera.. ;)
Andrea moje da si pozvoli da se razgolva,ima perfektno tqlo.Cveti ne se razgolva za6toto tova ne e v nein stil.

#24   cc  |  29 January.2012 / 19:51

ne vqrvam da e bila cvetelina yaneva, tq e tolkova skromna i umna. za kakvo da pravi takova neshto? vijte hora, vsichki znaem che cvetelina nito ima silikon nito se razgolva.. a andrea?! andrea vinagi e gola! i za tova e kuxa! no vie si znaete che e taka nali ;)))

#23   Valyo  |  29 January.2012 / 19:21

Elementarn, ste vsichki do edin .........Личи че не вие мил животеца за да се трогвате пък и коментирате чуждите ядове ахаххахахахахххххахаххахаха (Cura Andrea ama kakvi ste vie za da slagate umalitelni imena na koito shte da bilo tooo Abe Българи хапвайте по често боб и пийте ракия от 30 стотинки) това че ви остане докато надавате врява за нечий постъпки и то на голямите риби ахахахха

#22   liiiit  |  29 January.2012 / 19:20

andreaa e nai nai pevica na BG...vqrvam i na neq i ste sam vinagi golqm fenn na neqq..ni ЦВЕТА ЯНЕВА nito drug moje da promeni tovaa!

#21   silvi  |  29 January.2012 / 19:19

ЦВЕТА ЯНЕВА - отвратителна жена !!!!!!!!!!!

#20   Ивайло  |  29 January.2012 / 18:14

Разбира се, че става въпрос за Цура. Г-ца Янева, освен, че е нагла е "интелигентна" като ръб на кръгла маса. :)

#19   sisi  |  29 January.2012 / 17:47

Ако наистина .. Цветелина Янева е казала .. просто не съм го очаквала от нея ... но не можем да бъдем сигурни докато не го чуем от нейната уста ...

#18   Десислав  |  29 January.2012 / 16:50

И Андреа и Цветелина Янева са певици покрай парите на някой.
Ако секне това финансиране, ще се спре с това изтезаване на публиката.
То е ясно, че каквато и кучка да се появи все ще си има публика, която да я опищява.
Дай Боже скоро да се поизчисти жанра от такива простакеси.

#17   Galin i Andrea nai-dobrite <3 <3 <3  |  29 January.2012 / 16:41

Za Cvetelina Qneva stava vupros ;)

#16   krasimir krasimirov  |  29 January.2012 / 16:30

dimityy - С зиказването си, че Андреа е певица от световно ниво показа колко всъщност гънки имаш в мозъка си....
Разбирам, че я харесваш но да твърдиш нещо толкова абсурдно, айде моля ти се...
И аз само казах, че Андреа не не може да пее, или поне не толкова, колко трябва за да е на тази позиция, на която е... И че ми псина да мръзнка и да се прави на интересна.

А за тези, които казват, че Цветелина си плаща да се пише за нея - искам да ви попитам къде сте видяли нейни интервюта. Тя толкова рядко гостува, и на участия дори не ходи, а Андреа от всяко участие се опитва да си зикара новина - дали ще си покаже едната или двете гърди (или по-точно зърна), гащите, ако има такива...

#15   xaxa  |  29 January.2012 / 16:25

едва ли на цветелина и дреме особено кво върши неталантливата андреа. ходете вижте какви гнусотии пише андреа за колежките си в сайта си и после да говори тя за атаки......

#14   zemetrus  |  29 January.2012 / 16:22

Божеее, Боже! До #12 dimityy, каква интелигентност търси човек, който нарича Андреа певица на световно ниво?! Мен не ме интересува на кого е тоя вестник и за коя колежка точно става въпрос. Интересува ме това, че все Андреа е тази, която се оправдава за нещо, дето все я намесват в скандали, дето все някой нещо лошо й прави. Аман вече от нея! Нагла селянка, не стига че ни залива с продукция от ден до пладне, ами все й слушаме оплакванията. Да си затваря устата и да си прави там песните и това е!

#13   daqna  |  29 January.2012 / 16:18

andrrea si e nai qkata pevica we hora i tazi neina koljka nz koq e noe mn smota :@:@:@:@ andrea <3


#12   dimityy  |  29 January.2012 / 16:03

krasimir krasimirov - абе не те знам какъв си но по думите ти разбирам че си едно говедо с извинение и с риск да ме нападнат други читатели на сайта...парцал не е тя а Цура, която не си знае мястото и не заслужава нищо да й се даде..айде и всички хора от твоя тип- заядливци, да си намерите мястото да си затворите устите и чак когато стигнете Андреа елате да злорадствате!!! АНДРЕА е певица на световно ниво а вие едно нищо...стига вече се правете на интересни защото ставате смешни! АНДРЕА Е ПРЕКРАСНА и в никакъв случай не й липсва глас проста на вас ви липсва интелигентността!!!

#11   dse  |  29 January.2012 / 16:00

МРАЗЯ ЦУРА ЯНЕВА!!!!!!!

#10   един титолован злобар  |  29 January.2012 / 15:47

Не се карайте.И двете са кухи лейки, които си плащат на пресата да се пише за тях.Друга е темата, дали някои журналисти ще си признаят това.
Аз вярвам единственно и само на Е. Стоянова.

#9   Iliyana Panayotova  |  29 January.2012 / 15:39

Do kolkoto tova 4e Andrea krade toalite,obuvki i t.n. mislq 4e tova sa palni gluposti.Mnogo ot folk pevicite rabotqt s edni i su6ti stilisti i e normalno vse po ne6to da se povtarq.Ne vijdam ni6to skandalno v tova...Galena i Andrea imat fotosesiq s edna i su6ta roklq i obuvki da Versace i ne sa se zbili za tova...naistina e glupavo.Vsi4ki se opitvat da sa v krak s modata i da izlejdat maximalno dobre.

#8   Iliyana Panayotova  |  29 January.2012 / 15:35

Cvetelina ako ne be6e priqtelq i nqma6e nikoi da q znae.Da,moje bi na Andrea ba6ta i e pomognal v na4aloto na karierata i no nali za tova sa roditelite,za da pomagat na decata si!Mislq 4e e mn po-dostoino roditelite ti da ti pomagat ot kolkoto da 4aka6 kato prosqk na gajeto si.Nqmam ni6to protiv Cvetelina...pravi hubavi pesni i klipove i e mnogo krasivo momi4e,li4no az ne mislq 4e glasa i e za pop-folk no tova si e moe mnenie.Mislq 4e po dobre bi izpalnqvala pop primerno.Evala i pravq 4e pone si priznava 4e dalji karierata si na priqtelq si a ne go krie.No ako naistina napadkite sre6to roditelite na Andrea sa neino delo naistina e mn jalka postapka ot neina strana..Tq ot kakto zapisa "vlez" mn se vze na seriozno i po4na da napada Andrea otkrito.

#7   ...  |  29 January.2012 / 15:35

Я не се правете, точно " пресвета Цветелина" дето всички я мислят за най-милото създание на света се сприятели с Мария, а след това какви неща се писаха за нея и развода й във вестниците на Деян Пеевски ! Защо тя не дойде на промоцията на Мария ? Точно тихите води са най-опасни !!v

#6   Nandy  |  29 January.2012 / 15:25

Цветелина Янева щото няма друга работа и ще тръгне да се занимава с тъпите глупости на Андреа. Помислете малко с тъпите си мозъци и не пишете без да сте сигурни на 100%, в вестниците може всичко да пише но щом като не сте го чули от самата Цветелина Янева значи нямате право да набеждавате нея! ;)

#5   mario  |  29 January.2012 / 15:24

spored men po vajnoto e dali sa naistina takiva za kakvito pishat a ne koq e kazala tova neshto no li4no ot moite nabludeniq kato gledam andrea kak deistva i prisvoqva toaleti butushi klipove tekstove i t.n. nai naglo i bez da i puka ot kolegite i to ne se u4udvam ot kade gi ima tezi ka4estva nqmam nishto protiv neq no mrazq mentetata

#4   krasimir krasimirov  |  29 January.2012 / 15:20

Оффффф, тая пача Андреа докога ще занимава хората с глупости....

Искам да ви кажа само, че Цветелина си има къде къде по-важни неща, та да се разправя с детските истории на кухата Андреа...
Както виждате ако иска да бъде номер едно, може много лесно да го направи, но тя се задоволява с това да е в челните позииции, но не и номер едно. Виждате, че не пуска през ден песни и клипове като Андреа, която се опитва всячески да изплува и комплексира с други неща, липсата на глас. Нито ходи от телевизия в телевизия да обяснява кой я обидил, кой и откраднал нещо...

Всички скандали все с Андреа свързани бе... дали не е тя тази, която подлива вода на конкуренцията... Да не забравяме за скандала с Камелия, в който всички медии изкараха крива Камелия - изопачиха думите и, а андреа си плати и излезе божата кравичка. После имаше откраднат текст от Райна, но пак бутна малко повечко пари на текстописката з ада я изкара права, и Райна отнесе негативите. Сега пък крива и е Янева, защото прави къде къде по-хубави клипове и песни от нея и явно се страхува да не излезе преди нея...Да не забравя и още един скандал - с едни обукви на Галена, която милата Галка и показа, а тоя парцал си купи същите и преди да ги е показала някъде Галка - Андреа ги снима. Това честна игра ли е???

На мен Андреа не ми пречи - нито тя, нито която и да е друга. За всички има място под слънцето, ама хленченото и ми идва малко в повече. Искам да попитам в нейния сайт какво се пише??? То на нея трябва да и се обидят всички в бранша. Оплю дори сегашната си приятелка от колежките - Анелия. А гнева си изкара на Янева като я наминира за Най-дразнеща звезда, но Андреа явно не е могла да се абстрахира от това, че тези награди са на сайта и,а по нейни лични впечатления и чувства!

Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:


DarikNews - Новини     Реклама  |  Контакти
 
© 2012 Всички права запазени. Позоваването с хиперлинк е задължително. Интервютата, коментарите и новините в Signal.bg са подготвени с помощта на репортерите и водещите на сайта. Използвани са и информации и новини от Пайнер, Ара, Диапазон, Сънни, Real Enterprises и други източници на музикални новини в интернет. Снимки: SofiaPhotoAgency, БГНЕС, Reuters.
Програмиране: M3 Communications Group, Inc., хостинг: ASP.bg.
DarikWeb: Signal.bg  |  DarikNews.bg  |  Gong.bg
Darikfinance.bg  |  Lev.bg  |  Lex.bg  |  Tax.bg  |  Imoti.info
Zar.bg  |  Manoftheyear.bg  |  DarikRadio.bg  |  Log.bg
Album.bg  |  Ma4.bg  |  Vremeto.bg  |  Darikmall.bg
 
Tyxo.bg counter

Коментари

Популярни публикации от този блог

Фики представя “Беше обич” на 30 април

Илия Атанасов вече го има в Интернет пространството и е разпостранен на всякъде ..