Слави прави концерт на Малката Крисия на 3-ти март 23 февруари 2014 в 10:07

Слави прави концерт на Малката Крисия на 3-ти март

Слави прави концерт на Малката Крисия  на 3-ти март

Крисия Тодорова /© снимка: slavishow.com

Деветгодишната Крисия Тодороваот Разград остава да пее при Слави Трифонов.
Тя преобърна представите му за това колко хубаво могат да пеят децата. И в петък вечерта, на финала на конкурса получи работа в "Шоуто на Слави".

Още другия петък тя ще застане доДимитър Андреев като негова екранна партньорка. Но няма да е сама, както се очакваше. Ще се редува през седмица с Тереза Тодорова. Това е момичето, което досега участваше в рубриката "Запознай се с малките" заедно с г-н Андреев, както всички се обръщат към момчето. Между другото напълно случайно е, че фамилиите на двете момичета са еднакви. Те не се познават, пише "24 часа".

Крисия не е виждала на живо и самия г-н Андреев. Това ще се случи след дни, когато двамата ще бъдат за първи път заедно на работното си място. Ще се появят на екрана в петък. Въпреки че предаването, в което участват, се снима още в четвъртък. И на практика Би Ти Ви ще го излъчи на запис.

В петък, по време на финала на конкурса и трите момичета - Крисия Тодорова, Симона Иванова и Гергана Тодорова, направиха изключително сполучливо музикално шоу. Те изпяха едни от най-хубавите български песни - "Една българска роза" на Паша Христова, "Пътнико свиден" на Ани Павлова и "Моя страна, моя България" на Емил Димитров.
При последното изпълнение публиката стана на крака в студиото, с което подсказа, че децата вече са големи звезди. После музикантите от "Ку-ку бенд" взеха решението за победителката. Не единодушно. Всяка от трите е получила подкрепа, но с най-много гласове на финала се оказа Крисия Тодорова.
Минути преди Слави Трифонов да обяви това, той абсолютно сериозно им каза друго - да се подготвят за нов концерт. Този път не в студиото на шоуто, а в родните им градове. Водещият го е обсъдил и с Павел Станчев, главния изпълнителен директор на "Би Ти Ви медия груп".

"Решихме, че вашите съграждани заслужават да ви видят на живо. Ще участват и"Ку-ку бенд", и други известни българи. Концертите ще бъдат излъчени по Би Ти Ви", обяви Трифонов в шоуто си.

Освен това ще бъдат поканени и другите четири момичета, които отпаднаха - Ива Цветанова, Юлиана Мур, Калина Стоилова и Диана Чаушева. Почти сигурно е, че първият концерт ще в събота, на 1 март, в Свищов - града на Симона Иванова.

След това на 3 март - националния празник на страната, децата ще пеят в Разград. Оттам е победителката Крисия. Концертът ще е на голямата сцена в драматичния театър "Антон Страшимиров" - т.нар. нов театър, който събира публика от около 600 души.
Датата за концерта в Стара Загора, откъдето е Гергана Тодорова, все още не е определена. Факт е, че покрай шоуто и трите момичета са станали много близки. Преди Трифонов да им съобщи коя от тях остава да пее в шоуто, им даде съвет:
"Двете от вас, които няма да продължат, да поздравят тази, която печели. Така се прави, професионално е. И без сълзи. С достойнство и усмивка поздравете тази, която печели." Точно така и стана.

След шоуто самата Крисия се е разплакала за другите две момичета. Те получиха за спомен по един професионален микрофон. Освен това трите имат и по една статуетка, на които са изписани имената им. Връчи им я сценаристът Иво Сиромахов след всяко от изпълненията. Изработени са специално за тях от 76-годишния художник Борис Костов от Велинград.

Сега скулптурата на победителката Крисия е поставена върху шкаф в хола в дома. За да я вижда по-често и да не забравя откъде е тръгнала.
         

Коментари

Популярни публикации от този блог

Фики представя “Беше обич” на 30 април

Илия Атанасов вече го има в Интернет пространството и е разпостранен на всякъде ..