Пропускане към основното съдържание

Глория и Люси Иларионов си поделят второто място във временното класиране на "Dancing stars"..


Глория и Люси Иларионов си поделят второто място във временното класиране на "Dancing stars"

-> много снимки от шоуто можете да разгледате ТУК

Примата на модерния фолк, Глория, и режисьорът Люси Иларионов поставиха ударно начало на своето участие в новия сезон на "Dancing stars". В танцувалното шоу певицата си партнира с професионалния танцьор Светлин Димитров, който пък бе участник в отбора на Райна във "VIP Dance".
Двамата поставиха финалните щрихи в снощното шоу с темпераментен фокстрот и се очертаха като една от най-елегантните двойки в състезанието. Глория, която определя себе си като "амбициозна" има всички шансове да докаже, че танцува така добре както и пее - повече от блестящо.
Люси пък се впусна във вихъра на танца със своята партньорка Петя Димитрова, с която още с първия танц спечелиха симпатиите на публиката.
Високата оценка на журито им отреди 2-ро място във временното класиране - позиция, която си поделят именно с двойката Глория - Светлин.
Певицата споделя, че се е съгласила да участва в шоуто, защото "обича новите провокации и творчески авантюри, а и не умее да живее в рамки".
Люси пък не крие, че основният стимул да се включи в "Dancing stars" е огромното му желание да възвърне предишната си добра форма. И двамата признават, че отношенията на всички зад кулисите са наистина приятелски, което е гаранция за една позитивна атмосфера. Глория и Люси, разбира се, се познават най-добре от всички участници, тъй като са работили заедно по много от видеоклиповете на Примата.
снимки: Dancing Stars
Всички права запазени © 2009 - 2012 Пайнер Mедиа ООД  | Реклама | Връзка с администратор
|

Коментари

Популярни публикации от този блог

Фики представя “Беше обич” на 30 април

Илия Атанасов вече го има в Интернет пространството и е разпостранен на всякъде ..