Пропускане към основното съдържание

Соня Немска се влюби във "Вечния град"



Соня Немска се влюби във "Вечния град"

Преди броени дни Соня Немска се завърна от незабравимо пътешествие до една от най-впечатляващите европейски столици, Рим. Пътуването на певицата до Вечния град бе по покана на неин близък приятел, който спечелил екскурзията от лотарийна игра, докато говорел с нея по телефона.
В продължение на седмица те се посветиха на опознавателни разходки сред емблематичните забележителности на града. Най-развълнувана от видяното остана дъщерята на Соня Немска, Рая, която също придружаваше изпълнителката по време на пътуването.
Звездата на музикална компания "Пайнер" сподели, че е силно впечатлена от красотата и древната архитектура на Рим. Много са местата, които тя успя да види и които ще останят завинаги в сърцето й, а сред тях са Колизеума, площадите "Испания" и "Венеция", фонтана "Ди Треви".
В църквата "Св. Св. Кирил и Методий" и в "Пантеона" Соня присъства на различни програми, благодарение на които усети и духа на Вечния град.
Единственото място, което тя не успя да посети по време на екскурзията е "Ватикана", но признава, че това е чудесен повод да гостува отново в Рим.
Тези дни Соня Немска ще зарадва и своите фенове с премиера на най-новия си видеоклип "Правена съм за ръцете ти" в ефира на "Планета" HD.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Фики представя “Беше обич” на 30 април

Илия Атанасов вече го има в Интернет пространството и е разпостранен на всякъде ..