Пропускане към основното съдържание

Галин отпразнува рождения си ден в семеен кръг..


Галин отпразнува рождения си ден в семеен кръг

На 12 март своя рожден ден празнува едно от младите, но обещаващи имена на музикална компания "Пайнер", Галин. През целия ден изпълнителят приемаше многобройни поздрави от близки, приятели и колеги с пожелания за здраве и много творчески успехи.
Галин разкри, че целия ден за него е бил изпълнен с много приятни моменти, споделени с любими хора. Вечерта празненството продължило в семейна обстановка в София, а хубавите изненади били неотменна част от него. Галин не крие, че в този ден си е пожелал много нови хитове, с които да зарадва своите почитатели. Той вече е готов с нова мелодия, по музика на Йорданчо Василкоски – Оцко и текст на Йордан Ботев, на която ще заложи в следващите месеци.
"Имам намерение скоро да реализирам и видеоклип, с който официално да я представя в ефира на "Планета", сподели бъдещите си планове Галин. Освен на музикалните си проекти певецът е сериозно отдаден и на своето образование в специалността "Антропология и социология" в УНСС. Галин не пропуска и ежедневните тренировки във фитнес залата, с които подържа перфектна физическа форма.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Фики представя “Беше обич” на 30 април

Илия Атанасов вече го има в Интернет пространството и е разпостранен на всякъде ..