Валентина Кристи представи “Услуга направи ми”

Валентина Кристи представи “Услуга направи ми”

В ефира на телевизия "Планета" вече се излъчва дългоочакваният нов видеоклип на Валентина Кристи. Той е към песента "Услуга направи ми", създадена за изпълнителката от композитора Иво Моллов – Гугутката и текстописката Лора Димитрова.

Музикалният проект много бързо успя да впечатли почитателите на Валентина Кристи, които не спират да я поздравяват за добрия резултат. Те са категорични, че с "Услуга направи ми" тя наистина е вдигнала летвата високо, както сама сподели дни преди премиерата на видеото.

Валентина Кристи отговори на положотелните оценки в профила си във Facebook с думите: "Благодаря на всички от сърце за подкрепата". "Благодаря и на целият екип, с който създадохме този прекрасен проект", допълва още певицата, часове след премиерата на видеото.

Лентата е реализирана в студио в София и наред с красиви имиджови кадри интригува и с лека сюжетна линия. Сценичен партньор на певицата е моделът Николай Илиев, който живее в Палма де Майорка и се върна в България специално за снимките. Валентина Кристи е изключително стилна и секси, сменяйки няколко визии, а част от кадрите допълват фината еротика.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Фики представя “Беше обич” на 30 април

Илия Атанасов вече го има в Интернет пространството и е разпостранен на всякъде ..