Преслава с лятна фотосесия за модна къща "Юнона"

Преслава с лятна фотосесия за модна къща "Юнона"

Преслава застана пред обектива на фотографа Костадин Кръстев – Коко за рекламата на модна къща "Юнона". Певицата от години е рекламно лице на колекциите, но досега все още не е дефилирала на модния подиум. Затова пък често се доверява на тази модна къща и тоалетите й за различни сценични изяви и за видеоклиповете си.
Преслава неведнъж е споделяла, че за елегантната си визия не прави компромис, което доказва с винаги перфектния си стайлинг. Този път звездата на музикална компания "Пайнер" представя летните модни предложения, обединени под мотото "Summer in Love Advert 2013".
Свежи цветове, много настроение и усмивки личат от кадрите, в които компания на Преслава правят и две чаровни деца. Почитателите на изпълнителката пък вече са в очакване на нейния нов видеоклип към песента "Скоро".
Както вече знаете Преслава засне лентата край морския бряг, за да бъде в унисон със свежото и лятно звучене на новия проект. По всяка вероятност лентата ще се появи премиерно в ефира на "Планета HD" в края на месец юни.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Фики представя “Беше обич” на 30 април

Илия Атанасов вече го има в Интернет пространството и е разпостранен на всякъде ..