Тони Дачева: "В Южна Африка е красиво, но в България ми харесва повече!"

Тони Дачева: "В Южна Африка е красиво, но в България ми харесва повече!"

Лятната ваканция за Тони Дачева започна още в началото на юни, когато с колежката си Соня Немска пътува за концерт до ЮАР. Няколко незабравими дни в Йоханесбург и екзотичните природни резервати край града дълго ще топлят сърцето на певицата.
"Доста пътувахме, но си заслужаваше", откровена е Тони Дачева и допълва: "В Южна Африка е красиво, но в България ми харесва повече!". Обичаната певица не крие, че винаги е предпочитала родните курорти за своя отдих, както през лятото, така и през зимата.
Слънчев бряг е мястото, заредено с особени емоции за Тони Дачева, защото тук е изживяла много хубави мигове в началото на кариерата си. Феновете помнят песните "Каравана Чайка", "Шоколади – бонбони", "Губя те", които са свързани с Несебър и морето.
Това, че живее в Ямбол, допълнително улеснява изпълнителката, която не пропуска удобен момент да отскочи до Черноморието. Тя с нетърпение очаква откриването на автомагистрала "Тракия" през юли, за да не губи време в пътуване, а по-пълно да се отдаде на морските вълни. Тогава по-често може да бъде открита не в Ямбол и на Бакаджика, а в Слънчев бряг, Несебър или Созопол.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Фики представя “Беше обич” на 30 април

Илия Атанасов вече го има в Интернет пространството и е разпостранен на всякъде ..