Изкупителна жертва на Големия брат ли е Лияна?


Изкупителна жертва на Големия брат ли е Лияна?

Лияна /© снимка: Личен архив



Изкупителна жертва на Големия брат ли е Лияна?

Нова версия относно влизането на фолк звездата Лияна във VIP Brother 2013 се появи в някои медии. Според нея певицата е новата „необходима жертва“ на предаването, твърдят запознати с технологията на правене на това шоу.
Твърди се също, че при договарянето на хонорара й, тя е поела ангажимент да флиртува с женения боксьор Тервел Пулев и модела Мариян Кюрпанов, дори да ги прелъсти.
По-близо до истината обаче било, че по-скоро сценаристите на шоуто се стремят да представят като лека жена, за да си избият парите от рейтинг и от скандалната й слава, вече създадена от медиите. Самата тя не би се съгласила при такива глупави условия, категорични са онези, които я познават.

Няма да е чудно, ако двамата мъжаги изпълняват тайна мисия на Брадъра, за да я представят в тази светлина, възползвайки се от нейното непринудено поведение, смятат сценаристи на други предавания.
Връзката на Лияна с Махмуд -бащата на дъщеря й Денис, с когото имаше 12-годишна любовна история, както и кратката й авантюра с футболиста Благой Георгиев, я правят идеална мишена. Такава е крайно необходима на продуцентите, за да поддържат яростта на дамската публика към певицата.
Така тя се превръща в мразения до смърт, но точно затова гледан и анализиран събирателен образ на безкрайно опасната в очите на дамите фатална жена-вамп. Идеята е, че зрителките ще се настървят срещу нея, а това носи по-добър рейтинг от разни лигавщини и хубави емоции, анализират пък близки до актуалната изпълнителка.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Фики представя “Беше обич” на 30 април

Илия Атанасов вече го има в Интернет пространството и е разпостранен на всякъде ..