Анелия, Йоргос и Крисия Димитрова гостуват в “Звездно

Анелия, Йоргос и Крисия Димитрова гостуват в “Звездно”


Анелия, Йоргос и Крисия Димитрова гостуват в “Звездно”
Анелия отпътува за Гърция, където влезе в студио, за да запише дуетната си песен с Йоргос Ясемис. Телевизия “Планета” засне гостуването на изпълнителката в Солун, а зрителите ще видят кадрите в новия брой на “Звездно” този понеделник. Йоргос отвежда Анелия на едно от любимите си места – имението на Василис Карас, който бе любезен домакин на българската звезда.
“Усетих Анелия като изпълнител, като човек. Всеки вижда, че тя е много красива жена, кой певец не би искал да я има в клипа си. Просто се чувствам късметлия с нея”, споделя Йоргос по повод участието на Анелия във видеото му “An Meineis Moni”.

Спонтанно се ражда и проектът за дует между двамата певци, който носи заглавието “Изведнъж”. В момента двамата подготвят снимките на видеоклипа. Йоргос споделя пред “Звездно”, че се чувства изключително щастлив от факта, че вече е част от музикална компания “Пайнер”.
“Сега имам възможност да присъствам на голямата сцена в България, да пея пред българи и да работя с такива професионалисти”, споделя певецът.
В “Звездно” тази седмица ще ви представим и едно от новите имена на музикална компания “Пайнер” – Крисия Димитрова. Младата певица вече дебютира в ефира на “Планета” ТВ с народната песен “Лиляно моме”, а екипът ни ще ви направи съпричастни на снимките на най-новия й фолклорен проект “Сокол ми лета високо”.
Крисия Димитрова споделя със зрителите своите бъдещи музикални планове, както и дали смята да представи поп-фолк проект. “Фолклорът е моята страст”, разкрива изпълнителката, но допълва, че чувства поп-фолка като своя жанр и стил музика.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Фики представя “Беше обич” на 30 април

Илия Атанасов вече го има в Интернет пространството и е разпостранен на всякъде ..