Галена запя в дует със сина на Илиян Михов-Баровеца

Галена запя в дует със сина на Илиян Михов-Баровеца

Галена запя в дует със сина на Илиян Михов-Баровеца

Стани Михов и Галена /© снимка: zvezdno.bg


Галена и Стани Михов направиха импровизиран дует на сцената на пловдивски клуб за радост на многобройните посетители там.

По време на участието си фолк звездата на "Пайнер" забелязала, че синът на фолк легендата Илиян Михов - Баровеца е в клуба и го поканила при себе си, за да изпълнят култовия хит "Баровец".

Двамата така си паснали, че освен ретро парчето на Баровеца, изпели в дует и фолклорната "Назад, назад, моме Калино", както и вечната "Сбогом моя любов" на Васил Найденов.

Стани Михов отскоро се изявява на музикалната сцена, има записани няколко попфолк парчета и дует с прочутия си баща. Прави впечатление, че вече на няколко участия на Галена той излиза на сцената до нея и запяват в дует. Дали това е интересен начин фолк звездата да презентира млад изпълнител на аудиторията или пък двамата наистина замислят дуетна песен, предстои да разберем.

Феновете на Галена пък от доста време тръпнат в очакване на новата ѝ песен. Парчето ще бъде в дует с обичан от нея изпълнител и тези дни двамата ще работят усилено по него.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Фики представя “Беше обич” на 30 април

Илия Атанасов вече го има в Интернет пространството и е разпостранен на всякъде ..