3 Suisses

Коя е най-харесваната попфолк певица? Гласувайте...

Коя е най-харесваната попфолк певица? Гласувайте...

/© снимка: Michal Osmenda


За четвърта поредна година Signal.bg ще отличи "Най-харесваната попфолк певица". През 2009-та това бе Глория, а през 2010-та и 2011-та вотът на публиката бе за Преслава.
По традиция на 8-ми март Signal.bg ще обяви резултата от вота на читателите и ще връчи отличието на победителката. Правим това допитване по случай Международния ден на жената и затова приза е за съответната година, в която се прави то, а не за предходната.
Коя е най-харесваната попфолк певица към 2012? Очакваме вашите отговори до 24:00 часа на 4 март 2012 година.
Читателите на най-посещавания портал за фолк музика ще решат чрез гласовете си коя от многобройните фолк звезди заслужава най-много този приз за 2012-та година.
По традиция предварителни номинации за "Най-харесвана фолк певица" не се правят. Всеки от потребителите може да посочва по едно име на изпълнителка от фолк жанра и да гласува един път. Ако гласувате повече от веднъж, системата автоматично ще анулира вашия вот и при всяко следващо гласуване той ще отива в графата неодобрени. Време е всеки от вас да даде воля на своите лични пристрастия и симпатии към любимата си певица!


  рейтинг: 4.45  |  Принтирай

Коментари

Популярни публикации от този блог

Фики представя “Беше обич” на 30 април

Илия Атанасов вече го има в Интернет пространството и е разпостранен на всякъде ..